Till innehållet

Nybyggnad av inomhusarena för padeltennis och omklädningsrum på fastigheten Hova 55:1, Gullspångs kommun

Projektet drivs av: HOVA IF

Beskrivning av projektet

Projektet ska bygga en padelhall med två banor inklusive omklädningsrum för att skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar.

Syftet med projektet är att bygga en padelhall med två banor inklusive omklädningsrum. Hova IF vill skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar. Föreningens ungdomar får en möjlighet att bedriva racketsport i närområdet även på vinterhalvåret och ungdomarna får ytterligare en fritidsaktivitet att tillgå. Padelverksamheten ska erbjudas till alla barn och ungdomar som vill. Organiserad träning ska ledas av utbildade tränare. Anläggningen ska vara tillgänglighetsanpassad och bedriva verksamhet under dagtid i hallen.

Efter projektet

Verksamheten har gått upp och ner på grund av pandemin, men en stor andel unga deltar när de får möjlighet. Ungdomar har ett stort intresse av att delta på utbildningar och att spela.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Hova

Liknande projekt

  • Bosjö footgolf

    Projektet ska anpassa en korthålsbana särskilt för footgolf, en kombination av golf och fotboll.

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Byggnation av två padelbanor utomhus Ardre Hallute 1:35

    Projektet ska bygga två padelbanor utomhus för att möjliggöra att barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning ska vara aktiva på sin…

Sidan uppdaterades 2022-01-19.