Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnad av inomhusarena för padeltennis och omklädningsrum på fastigheten Hova 55:1, Gullspångs kommun

Projektet drivs av: HOVA IF

Beskrivning av projektet

Projektet ska bygga en padelhall med två banor inklusive omklädningsrum för att skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar.

Syftet med projektet är att bygga en padelhall med två banor inklusive omklädningsrum. Hova IF vill skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar. Föreningens ungdomar får en möjlighet att bedriva racketsport i närområdet även på vinterhalvåret och ungdomarna får ytterligare en fritidsaktivitet att tillgå. Padelverksamheten ska erbjudas till alla barn och ungdomar som vill. Organiserad träning ska ledas av utbildade tränare. Anläggningen ska vara tillgänglighetsanpassad och bedriva verksamhet under dagtid i hallen.

Efter projektet

Verksamheten har gått upp och ner på grund av pandemin, men en stor andel unga deltar när de får möjlighet. Ungdomar har ett stort intresse av att delta på utbildningar och att spela.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Hova
Sidan uppdaterades 2022-01-19.