Till innehållet

Nybyggnation av betongpark på Mogärde 20:1 i Vetlanda kommun

Projektet drevs av: Vetlanda skateboardförening

Beskrivning av projektet

Projektets syfte är att främja och utveckla möjligheterna för barn och ungdomar i Vetlanda att åka skateboard, BMX, inlines och kickbike i organiserad form och som spontanidrott.

Vetlanda Skateboardförening ska bygga en betongpark centalt i Vetlanda där både skolor och fritidsgård finns nära. Parken är framförallt tänkt att vara en anläggning som alltid är öppen och tillgänglig, även om föreningen också kommer att ha organiserad verksamhet varje vecka och arrangemang i samarbete med skola och fritids.

Efter projektet

Betongparken är färdigbyggd och öppen för alla. Föreningen samarbetar med Vetlanda Kommun och med en fritidsgård bredvid parken.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2020.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2020.

Kontakt

Ort
Vetlanda

Liknande projekt

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Nybyggnation av aktivitetspark

    Syftet med projektet är att skapa en plats för aktivitet och gemenskap för i första hand barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom…

  • Ny-/ombyggnation av föreningslokal i Vetlanda kommun

    Vetlanda Rally & Racing Club har genom bidraget fått möjligheten att färdigställa och anpassa sin klubblokal för rörelsehindrade vilket underlättar…

Sidan uppdaterades 2023-04-28.