Till innehållet

Nybyggnation av träningslokal i Kungsbacka kommun

Projektet drevs av: Särö Golf Club

Beskrivning av projektet

Särö Golf Club - Träningsanläggning och en central mötesplats för ungdomar.

Med en ny träningsanläggning kan vi bedriva träning för 150 ungdomar under hela året. En nyhet är också att vi får tillgång till dusch och toalett. Idag tränar vi endast under 6 månader, då vädret tillåter. Anläggning möjliggör inte bara golfträning utan även möjlighet till teoretisk utbildning och fys träning. Vi skapar även en central mötesplats för ungdomarna, där de kan vara och umgås. 

Vår målsättning är att kunna utöka antalet ungdomar i verksamheten, samt ge alla ungdomar oavsett handikapp eller förutsättning att kunna deltaga i klubbens verksamhet. Vi kommer även arbete aktivit med att behålla ungdomar i verksamheten, vilket varit svårt tidigare då flertalet tappat intresset under vinterhalvåret.

Vi kommer också kunna öka antalet ungdomar i träning då vi får utrymme och lokalerna till det. Vi är idag begränsade till antalet, då vara anläggningen ej tillåter fler.  Vi kommer öka samarbetet med våra närliggande skolar, så att alla får möjlighet att prova på golf. Vi har även samarbete med Kungsbacka kommun, gällande ungdomar och mötesplatser. Vi arbetar även tillsammans med dem att drog och hälsocertifiera oss som första golfklubb i distriktet. Vi påbörjade 2011 en satsning på tjejer, som varit mycket positiv. I och med projektet kan vi utöka denna satsningen under 2012.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2011.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2011.

Kontakt

Ort
Särö

Liknande projekt

Sidan uppdaterades 2020-06-02.