Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Om- och nybyggnad av Sjöbacka, Tockatorp i Karlskrona kommun

Projektet drivs av: Föreningen för Utvecklingsstörda barn och ungdomar FUB Östra Blekinge

Beskrivning av projektet

FUB Östra Blekinge ska tillgänglighetsanpassa anläggningen Sjöbacka i Karlskrona skärgård så att barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättning ska kunna ta del av verksamheten.

FUB Östra Blekinge ska tillgänglighetsanpassa anläggningen Sjöbacka i Karlskrona skärgård så att barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättning ska kunna ta del av verksamheten, bo på anläggningen (tillsammans med sina familjer) och delta i läger med teman som fiske, musik och segling samt övriga sommaraktiviteter som familjedagar, danskvällar och midsommarfirande. Föreningen ska anpassa och erbjuda erforderliga hjälpmedel utifrån varje individs behov inför aktiviteter, läger och uthyrning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Kontakt

Ort
Karlskrona
Sidan uppdaterades 2020-06-02.