Till innehållet

Ombyggnad av skyttehall på Stadsön 2:1 i Piteå kommun

Projektet drevs av: Piteå skytteförening

Beskrivning av projektet

Projektet skat utöka föreningens verksamhet med luftgevärsskytte för barn, ungdomar, och personer med funktionsnedsättning i alla åldrar.

Syftet med projektet är att utöka föreningens verksamhet med luftgevärsskytte för barn, ungdomar, och personer med funktionsnedsättning i alla åldrar. I projektet ingår att bygga om och anpassa en befintlig skjuthall för korthålsskytte för att den även ska fungera för luftgevärskytte. För att nå ut till målgrupperna kommer Piteå skytteförening att erbjuda öppet hus-kvällar och prova-på-tillfällen. Organiserad verksamheten kommer att bedrivas tre kvällar i veckan.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Verksamheten är för tillfället begränsad på grund av coronapandemin men beräknas starta så fort rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten tillåter.

(Ett antal prova-på-tillfällen hann arrangeras, och organiserad träning genomfördes 5 kvällar i veckan men fick sedan ta paus på grund av coronapandemin. Även konferenser med Parasport Sverige kring parasportaktiviteter har fått ställas in. Tillsammans med Piteå kommun har 6 st prova-på-tillfällen genomförts).

Beviljat belopp

1 031 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Beviljat belopp

1 031 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Kontakt

Ort
Piteå

Liknande projekt

Sidan uppdaterades 2021-05-14.