Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Sex på Lätt svenska med forumteater

Projektet drivs av: Riksförbundet för Sexuell Upplysning (RFSU)

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla formerna för att göra sex- och samlevnadsundervisning mer tillgänglig för unga människor med utländsk bakgrund.

Syftet med projektet är att utveckla formerna för att göra sex- och samlevnadsundervisning mer tillgänglig för unga människor med utländsk bakgrund. Med erfarenheter av att ha drivit ett projekt om sex- och samlevnadsfrågor på lätt svenska vill projektet utveckla forumteater som en metod för att kommunicera dessa frågor med människor som har begränsade språkkunskaper i svenska. Genom undervisning och forumteater kommer projektet att nå ca 600 ungdomar i åldern 13-23 år. Projektet kommer också att utbilda lärare, pedagoger, tolkar och anställda på gruppboenden för att få mer långsiktighet i projektet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2014 och avslutades i januari 2017.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2014 och avslutades i januari 2017.

Kontakt

Ort
Gävle
Sidan uppdaterades 2021-06-15.