Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

3P (Positive Pregnancy Peers)

Projektet drivs av: Posithiva Gruppen

Beskrivning av projektet

Med hjälp av projektet 3P (Positive Pregnancy Peers) ska sökande organisation tillsammans med samarbetspartner bygga upp ett nationellt nätverk av stödpersoner för gravida kvinnor med hiv enligt den engelska förlagan 4 M/Mentor Mothers.

Med hjälp av projektet 3P (Positive Pregnancy Peers) ska sökande organisation tillsammans med samarbetspartner bygga upp ett nationellt nätverk av stödpersoner för gravida kvinnor med hiv enligt den engelska förlagan 4 M/Mentor Mothers. De lokala stödgrupperna ska successivt etableras i Stockholm, Malmö, Göteborg och Umeå.

Efter projekttiden ska stödverksamheten till gravida kvinnor tillsammans med det informations- film- och utbildningsmaterial som utvecklats under projekttiden ingå i sökande organisations ordinarie verksamhet.

Beviljat belopp

1 346 212 kronor

Projektets tidstatus

2%

Projektet startade i oktober 2021 och avslutas i oktober 2024.

Beviljat belopp

1 346 212 kronor

Projektets tidstatus

2%

Projektet startade i oktober 2021 och avslutas i oktober 2024.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-10-06.