Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

ARTmovement

Projektet drivs av: Studiefrämjandet Stockholms län

Beskrivning av projektet

ARTmovement är ett folkbildande konstprojekt med integrationssyfte. Projektet kommer aktivt att söka upp unga nyanlända och etablerade svenskar som erbjuds att skapa konst tillsammans med etablerade yrkesverksamma konstnärer.

Formen är en kort studiecirkel på tre gånger som avslutas med en utställning. För intresserade deltagare ges stöd att fortsätta skapandet i fortsatt studiecirkel eller i eget arbete. Projektet ska arbeta nära yrkesverksamma konstnärer och institutioner. På så sätt skapas ett kontaktnät mellan unga deltagare och etablerade konstnärer/konstinstitutioner. Genom att livesända träffarna kan fler delta oavsett geografisk spridning. Studiefrämjandet avser att fortsätta verksamheten efter projektets slut.    

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2018 och avslutades i februari 2021.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2018 och avslutades i februari 2021.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.