Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Integration Rivstarten

Projektet drivs av: Westervik Motorsportklubb WMSK

Beskrivning av projektet

Projektet ska bidra till att underlätta nyanländas etablering och delaktighet i samhället genom att introducera nyanlända barn, ungdomar och deras föräldrar till motorsporten.

Westerviks Motorsportklubb vill med projekt Rivstarten bidra till att underlätta nyanländas etablering och delaktighet i samhället.  Projektet handlar om att introducera nyanlända barn, ungdomar och deras föräldrar till motorsporten. Förutom motorsport och mekande ska projektet erbjuda sociala aktiviteter, föreläsningar, samhällsinformation, trafikkunskap och studiebesök. Klubbens etablerade ungdomar och vuxna kommer att vara aktiva i arbetet med att välkomna nyanlända in i föreningens aktiviteter.

Efter projekttiden ska föreningens anläggning, Ljungheden, vara en mötesplats för alla, oavsett bakgrund.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2018 och avslutades i april 2021.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2018 och avslutades i april 2021.

Kontakt

E-post
Ort
Västervik
Sidan uppdaterades 2020-06-02.