Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

NKB Ung (tidigare Id Ung)

Projektet drivs av: Nya Kompisbyrån

Beskrivning av projektet

NKB Ung skapar möten för och med unga i åldern 18-25 med syftet att främja integration och öka gemenskap på högskolor och universitet.

Projektet kommer att lanseras i tio olika studentorter runt om i Sverige. I samarbete med högskolor och universitet samt offentliga och ideella aktörer anordnar vi fikastunder, middagar och digitala träffar. Projektet drivs av studenter som utbildas till NKB Ung-ambassadörer. De anordnar aktiviteter som ger deltagare ett breddat socialt nätverk, en berikad förståelse för varandra och ökade möjligheter till jobb. Att engagera sig är både kul och utvecklande. Projektet skapar enkla former av vardagsintegration där allt som krävs är ett personligt möte.

På varje respektive ort ska det efter projekttiden finnas ambassadörer som med stöd av Nya Kompisbyrån driver verksamheten vidare efter projektets slut.

Projektets tidstatus

47%

Projektet startade i september 2020 och avslutas i september 2023.

Projektets tidstatus

47%

Projektet startade i september 2020 och avslutas i september 2023.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-11-02.