Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av hall för bowls

Projektet drivs av: Borgholm Bowls Sällskap

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla bowlsverksamheten och nå nya målgrupper genom att bygga en tillgänglighetsanpassad hall. Föreningen ska arbeta för att inkludera ungdomar och äldre med funktionsnedsättning i föreningsverksamheten.

Projektets syfte är att utveckla bowlsverksamheten och nå nya målgrupper genom att bygga en tillgänglighetsanpassad hall. Bowls är en precisionssport som påminner om boccia och boule. Efter byggnationen ska föreningen arbeta för att inkludera ungdomar och äldre med funktionsnedsättning i föreningsverksamheten. Föreningen kommer att bedriva organiserad träning, arrangera öppet hus och prova-på-tillfällen. Spontant spel kommer också att vara möjligt att utöva. Samarbete ska ske med kommunen och lokala föreningar och funktionshinderorganisationer på Öland.

Kommunen kommer att finansiera uppförandet av själva huskroppen, medan föreningen står för en del av det invändiga arbetet som exempelvis golvläggning, belysning, värme, VVS och RWC.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Borgholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.