Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Our Normal - en digital kontaktförmedling för familjer med barn med funktionsvariationer

Projektet drivs av: Föreningen Familjevänner

Beskrivning av projektet

Via en digital kontaktförmedling/familjeportal ska familjer som har barn med funktionsnedsättningar kunna knyta kontakt med varandra på ett mer nutida och lättare sätt.

Familjer som har barn med funktionsnedsättningar ska på ett mer nutida och lättare sätt kunna knyta kontakter med familjer som också har barn med funktionsnedsättningar via en digital kontaktförmedling/familjeportal. Tjänsten Our Normal ska erbjudas utan kostnad för användarna.

På webbsidan www.ournormal.org ska familjer kunna dela tips med varandra om bland annat resmål, skolor, fritidsaktiviteter. Familjeportalen ska också underlätta för familjer att ta kontakt med andra och därigenom öka sitt sociala nätverk baserat på intressen, ålder, språk och hemort och samtidigt minska oönskad ensamhet och isolering.

Föreningen Familjevänner kommer efter projekttiden att vara fortsatt ansvarig för webbsidan och dess innehåll.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i maj 2017 och avslutades i maj 2020.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i maj 2017 och avslutades i maj 2020.

Kontakt

Ort
Göteborg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.