Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Tillgänglighetsanpassning för rullstolstennis

Projektet drivs av: Lidingö Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Lidingö tennisklubb vill kunna erbjuda personer med funktionsnedsättning att spela rullstolstennis. För att verksamheten ska vara möjlig att bedriva behöver klubben tillgänglighetsanpassa anläggningen.

Syftet är att bredda klubbens målgrupper och att integrera spelare med och utan funktionsnedsättning i en klubbverksamhet som ska vara öppen för alla som vill spela tennis. Målgruppen är rullstolsburna barn, ungdomar och vuxna, men även andra grupper av personer med funktionsnedsättning som är i behov av en tillgänglig anläggning. Verksamheten kommer att bestå av både spontan och organiserad träning med utbildade tränare. I samband med projektet kommer en rullstolssektion, ett spelarråd och samarbete med olika aktörer inom funktionshinderrörelsen att etableras.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2018.

Kontakt

Ort
Lidingö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.