Till innehållet

Uppdrag Må Bra

Projektet drivs av: Real Fighter Sällskap

Beskrivning av projektet

Med detta projekt vill föreningen förbättra fysisk och psykisk hälsa hos vuxna med psykisk funktionsnedsättning och psykisk ohälsa.

Det sker genom träning i thaiboxning, social samvaro och utbildningsaktiviteter. Målet är att skapa förutsättningar för ett livslångt idrottande och en hälsosam livsstil för målgruppen. I projektet kommer man att samverka med Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, Lunds Fontänhus, RF-SISU Skåne och Lunds kommun. Under projektets första år utvecklas metodiken i Lund och från år två utvidgas projektet och verksamheten enligt det framtagna konceptet även i Varbergs Kommun genom samverkan med Varbergs Thaiboxningsklubb.

Efter projektets slut kommer verksamheten att drivas vidare i samarbete mellan i första hand socialpsykiatrin i det båda kommunerna och föreningarna.

Beviljat belopp

3 748 851 kronor

Projektets tidstatus

41%

Projektet startade i mars 2023 och avslutas i mars 2026.

Beviljat belopp

3 748 851 kronor

Projektets tidstatus

41%

Projektet startade i mars 2023 och avslutas i mars 2026.

Kontakt

Ort
Lund

Liknande projekt

  • Hela Dig

    Personer med stressrelaterad och långvarig psykisk ohälsa ska genom projektet få stöd att återgå till ett liv utan sjukskrivning.

  • Joint Attention

    Projektet syftar till att stötta personer med psykisk ohälsa till en meningsfull vardag och att hitta vägar in i sysselsättning.

  • Vår röst

Sidan uppdaterades 2023-03-08.